fbpx

Harmónia Jazzműhely bemutatja: Luiza Zan, Gyárfás István és a Sárik Péter Trió

2021. június 11.

A HARMÓNIA JAZZMŰHELY a Budapest Jazz Clubban június 11-én, PÉNTEKEN 20:30 órai kezdettel bemutatja: Luiza Zan, Gyárfás István és a Sárik Péter Trió évadzáró koncert

A koncertet itt fogjuk közvetíteni / streaming:

 

 

A HARMÓNIA JAZZMŰHELY a Budapest Jazz Clubból
JÚNIUS 11-én, PÉNTEKEN
20:30  órai KEZDETTEL  az
Luiza Zan, Gyárfás István és a Sárik Péter Trió évadzáró koncerttel  

A koncertre már beengedjük a közönséget is.
A belépés ingyenes, de a koncert továbbra is megtekinthető a Harmónia Jazzműhely Alapítvány facebook oldalán, ahonnan a koncert később is visszajátszható (A RÉSZLETEKÉRT ÉRDEMES A KÖZLEMÉNY VÉGÉT IS ELOLVASNI)

THE HARMONIA JAZZ WORKSHOP
at the Budapest Jazz Club
WITH A KICK-OFF AT 20.30 GMT
ON FRIDAY, 11th JUNE 2021
WILL BRING TO YOUR OWN HOME THE 
Luiza Zan with The Hungarian All Stars


 

ÉLŐBEN!!

A román LUIZA ZAN nem csak a mi Kelet-Közép-Európánk, de egész Európa egyik legérdekesebb, legeredetibb jazz énekesnője. Luiza a jazz, a funk, a rhythm&blues, a hip hop, valamint a bossa nova vonzó egyéni ötvözetét produkálja. 2004-ben különdíjat kapott a Montreux-i Jazz Fesztivál énekes versenyén, a rákövetkező évben pedig második helyezést ért el. Hatalmas sikerrel lépett fel a BJC londoni testvér klubjában, a legendás 606-ban. Évente pedig nálunk, a BJC-ben őrül meg érte a közönség.
Két élvonalbeli magyar zenész, a gitáros GYÁRFÁS ISTVÁN és a zongorista SÁRIK PÉTER egyre gyakrabban játszik Luizával, olyannyira, hogy közös albumot IS készítettek Gyárfás István és a Sárik Péter Trió részvételével. Az utóbbi kiváló formáció másik két tagja a basszusgitáros FONAY TIBOR és a dobos GÁLFI ATTILA. Vétek lenne elmulasztani ezt a kiugróan tehetséges énekesnőt és nagyszerű társait.

 

Romanian songstress LUIZA ZAN is one of the most interesting and original jazz singers not just in this Central-East European region but in the whole of Europe. She sings an intriguing and highly individual mixture of jazz, rhythm’n’blues, funk and bossa nova. In 2004 she came second at the Montreux International Jazz Festival’s Jazz Voice competition. She made her rip-roaring British debut at London’s legendary 606 Club and hasn’t looked back since. Every year she absolutely brings the house down here at the BJC.
Two of Hungary’s top jazz artists, guitar player ISTVÁN GYÁRFÁS and pianist PÉTER SÁRIK have been playing with Luiza for years now at various international festivals and have established such fantastic musical rapport with her that they just had to record the album „Heritage”. This superb team will be augmented by bass guitarist TIBOR FONAY and ATTILA GÁLFI on the drums, both of them members of Péter’s trio.

 

AKIK MEGTEHETIK ÉS SZERETNÉNEK SEGÍTENI A JÁRVÁNY MIATT LEHETETLEN HELYZETBE KERÜLT ZENÉSZEINKEN,  UTALHATNAK TETSZÉS SZERINTI ÖSSZEGET AZ ALÁBBI SZÁMLÁRA, DE A MEGJEGYZÉS ROVATBA FELTÉTLENÜL ÍRJÁK ODA: "ADOMÁNY XY ZENÉSZNEK 2020.(hónap).(nap)-ján ADOTT KARANTÉNKONCERTJÉÉRT".

HARMÓNIA MŰHELY ALAPÍTVÁNY
1136 BUDAPEST, HOLLÁN ERNŐ U.7.
Bank: MKB BANK ZRT
Bankszámla száma: 10300002-10442960-49020012

A koncert egy része élőben nézhető a Harmónia Jazzműhely Facebook oldalán / watch the concert here:
https://hu-hu.facebook.com/HarmoniaJazzmuhely

Valamint közvetítjük egy részét a MagyarJazz weboldalán is / and  those who don’t like Facebook, at:
https://magyarjazz.hu

 

 

Fotó: Irk Réka