fbpx
Print this page

Paloznakra érkezik az Earth Wind & Fire Experience ** helyett a Gipsy Kings

2021. július 17.

Július 26-án kaptuk a hírt, hogy mégsem lép fel az Earth, Wind and Fire Experience zenekar, a vezető betegsége miatt. Július végén, pont a Művészetek Völgyével egy időben, de egész más programmal indul a Paloznaki Jazz Piknik. Idén is, ahogy megszokhattuk, a jazz populárisabb részével ismerteti meg a közönséget a piknik, sőt lesznek jazzben egyáltalán nem járatos pop előadók is.

Július 29-én, csütörtökön kezdődik a háromnapos jazzhétvége, és rögtön nagyágyukat láthatnak a Paloznakra látogatók.

A Nagyszínpadon 19:15-kor Mario Biondi olasz énekes, majd az Al McKay’s Earth, Wind and Fire Experience zenél 21:30-tól. Utóbbi helyett a Gipsy Kings lép fel.

 

Július 30-án, pénteken az Audi Jazz Stage-en 18 órakor Kónyai Tibor győri zongorista duójával indul a nap, majd a Pezsgőteraszon Indigó énekesnő koncertje 21.15-kor kezdődik, aki után az egyik idei Hangfoglaló győztes Raffael Márió triójának zenéje hallgatható meg. Eközben a Fábián Juli Színpadon Sárik Peti és Falusi Mariann jazzkívánságműsora kap helyet.

 

Az utolsó nap a Nagyszínpadon 19.00-kor a De Phazz, majd 21.00-kor Candy Dulfer lép színpadra. A Fábián Juli Színpadon a másik Hangfoglaló győztes zenekar, Sebestyén Patrik Szextetje fog zenélni, akiknek nemrég jelent meg lemezük. Ezután Nagy Emma, majd az Anima Sound System Jazz Session lesz hallható. A Pezsgőteraszon 21:15-kor a gitáros Oláh Szabolcs és a zongorista Cseke Gábor játszanak, majd őket követik 11 órakor a Loop Doctors, Romhányi Áron és Szendőfi Péter elektronikus duója.

 

 

Részletes program: https://jazzpiknik.hu/programtabla2021/

Fotó: FB