fbpx

Hodek Áron és Dávid a Müpa színpadán

2021. szeptember 30.

A „csodagyerek-testvérpár” Tóth Viktorral, Szakcsi Lakatos Róberttel, Neumann Balázzsal és Orbán Györggyel fog fellépni a Fesztiválszínházban október 3-án.

A basszusgitáros Áron és dobos Dávid fiatal koruk ellenére már világhírt könyvelhetnek el maguknak. Több neves jazz-zenész is segítette már a két fiatalt útjukon, Quincy Jones és Bruno Mars is a rajongóik közé tartoznak. A komáromi 10 éves Hodek Áronnak 20 ezres követőt tábora van a közösségi hálón. Testvére a 22 éves Dávid pedig már évek óta a Ziljdian cintányérgyártó cég endorsere.

Tóth Viktor, aki nemrég tért haza Lengyelországból turnéról, egyik kiemelt szaxofonos és zeneszerző hazánkban. A Right On! projektjéből nem fognak hiányozni a groovok, a hipp-hopp, de a harmóniák is terítékre kerülnek a virtuóz szaxofonos játékában. A fúziós zenét játszó új zenekarában a Hodek testvéreken kívül még fellép Szakcsi Lakatos Róbert, aki a jazz hagyományait ápolja, valamint még egy remek zongorista, Neumann Balázs, aki számára a fúziós jazz egyáltalán nem idegen, sok pop sztár legkedvesebb zongoristájaként. A bőgőnél a táncos lábú Orbán György lesz hallható.

 

További információ és jegyvásárlás:

https://www.mupa.hu/program/vilagzene-jazz-konnyuzene/toth-viktor-right-on-2021-10-03_20-00-fesztivalszinhaz