fbpx

Jazz koncertek - Jazz Concerts in Hungary

H K Sze Cs P Szo V

Waclaw Felczak Alapítvány pályázata jazz-zenészeknek 2022-ben

2022. március 11.

Magyar-lengyel alkotói együttműködést támogat a Waclaw Felczak Alapítvány. Meghosszabbították a leadási határidőt március 18-ig.

 

A pályázat célja, hogy támogassa a magyar–lengyel tematikájú vagy magyar és lengyel zenei összefogásban megvalósuló zenei albumok kiadását, ezáltal is inspirálva és erősítve a kétoldalú kulturális kapcsolatokat, kiszélesítve a két ország közötti zenei együttműködések körét. A lemezek megszületésével egyúttal magyar–lengyel színpadi produkciókat is támogatunk, amelyeket a támogatottak hosszú távon repertoárjukon tudnak tartani.

A pályázattal igényelhető támogatás 100%-os intenzitású, vissza nem térítendő egyszeri támogatás, támogatási előleg formájában.

Tavaly Junior kategóriában Varga Dániel nyert, az Eastern European Quartettel. Prémium kategóriában Oláh Kálmán nyert, aminek eredményeként meg is született a lemez, melyről Sinkovics Ferenc írt ajánlót: Elindult valami // Oláh Kálmán - Piotr Wojtasik – Mosaics

 

Prémium és junior kategóriában lehet jelentkezni a pályázatra, jogi és természetes személyként.

A FELCZAK-LEMEZEK JUNIOR kategóriában egy pályázó legfeljebb bruttó 1 millió+ 300.000 ezer forint támogatási összegre pályázhat

A pályázatok benyújtási határideje: 2022. március 18. 12:00

 

További információ: https://wfa.hu/palyazatok

 

>> Tavalyi nyertesek <<