fbpx
Print this page

Harmónia Jazzműhely bemutatja: Orbay Lilla Group

2021. szeptember 24.

A HARMÓNIA JAZZMŰHELY a Budapest Jazz Clubban szeptember 24-én, PÉNTEKEN 20:00 órai kezdettel bemutatja: Orbay Lilla Group

 

A HARMÓNIA JAZZMŰHELY a Budapest Jazz Clubból
SZEPTEMBER 24-én, PÉNTEKEN
20:00  órai KEZDETTEL  az
Orbay Lilla Group

THE HARMONIA JAZZ WORKSHOP
at the Budapest Jazz Club
WITH A KICK-OFF AT 20.00 GMT
ON FRIDAY, 24th SEPTEMBER 2021
WILL BRING TO YOUR OWN HOME THE 
Orbay Lilla Group


 

Az énekesnő ORBAY LILLÁRA hagyományos Jazz Csillagvizsgálónkon figyeltünk fel olyannyira, hogy idén már az Érdi Jazz Fesztiválon helyet kapott az idén annak ellenére, hogy még nem tartozik a „nagy nevek” közé. A hangsúlyt a „még”-re helyezzük. A többiek is azonos kategóriába tartoznak. A zongorista HORVÁTH Balázs is már megmutatta nagyközönség előtt, a BJC nagy színpadán az élvonalbeli gitáros, Szalay Gábor együttesében, hogy mire képes. A fantasztikusan tehetséges ritmus szekciót a bőgőn SZERECEÁN TIHAMÉR, dobon pedig FÁBRY ADONISZ alkotja.

 

The young singer, Lilla Orbay demonstrated her talent at several gigs already that earned her an appearance at this year's Érd Jazz Festival. She is not among the "big names" yet, but we won’t have to wait too long for that. Her accompanists will be Balázs Horváth on the piano, Tihamér Szereceán on the bass and Adonisz Fábry on the drums, a group of very talented, young musicians.

 

Fotó: Orbay Lilla