fbpx

Jazz koncertek - Jazz Concerts in Hungary

H K Sze Cs P Szo V
1
Dátum : 2021. okt. 1.
2
Dátum : 2021. okt. 2.
16
Dátum : 2021. okt. 16.

Harmónia Jazzműhely bemutatja: Tálas Áron karanténkoncert #1

2020. április 05.

A HARMÓNIA JAZZMŰHELY sajnos nem a Budapest Jazz Clubban 2020. április 10-én, pénteken 20 órai kezdettel bemutatja: Tálas Áron Live-élő karanténkoncertjét

 

A Harmónia Jazzműhely Alapítvány fontosnak tartja, hogy segítse a járvány miatt nehéz helyzetbe került jazz-zenészeket, ezért folytatódnak a koncertek péntekenként, igaz egyelőre nem a BJC-ben, hanem otthoni élő közvetítéssel.

 

 

A kirobbanóan tehetséges, számos hangszeren játszó, de ez alkalommal zongorán jelentkező Junior Prima és friss Artisjus-díjas, TÁLAS ÁRONt számos formációból ismerhetjük. A fiatalabb generáció talán legfelkapottabb billentyűse és ez korántsem véletlen. Játéka rendkívül energikus, ugyanakkor dinamikailag széles skálán mozog, maguk a szerzemények is egy nagyobb tartományt ölelnek fel, - az „olvasztótégely“-be klasszikus, magyar népzenei és könnyűzenei elemek is kerülnek - mégis egy egységes képet kapunk zenéjét hallgatva. Áron a szakmai csúcsot jelentő Montreux Nemzetközi Jazz Fesztivál szóló zongora versenyében döntőbe került, hatalmas sikerrel szerepelt a legendás 606 Clubban is.

A műsoron ritkábban játszott standardek, kortárs jazz számok és saját szerzemények lesznek.

A koncert időtartama kb. 35-40 perc.

 

BELÉPŐJEGY NINCS, MERT A VERŐLEÁNYOK KARANTÉNBAN VANNAK. ZENÉSZEINKET TARTALÉKAINKBÓL FIZETJÜK, DE ELÉG SZERÉNYEN, MERT MÉG AZ ÉV ELSŐ NEGYEDÉRE SEM KAPTUK MEG A PÁLYÁZATON NYERT ÖSSZEGET ÉS A HÁTRALÉVŐ HÓNAPOKRA AZ NKA NEM AD EGYELŐRE SEMMIT.

AKIK MEGTEHETIK ÉS SZERETNÉNEK SEGÍTENI A JÁRVÁNY MIATT LEHETETLEN HELYZETBE KERÜLT ZENÉSZEINKEN,  UTALHATNAK TETSZÉS SZERINTI ÖSSZEGET A KÖVETKEZŐ SZÁMLÁRA, DE A MEGJEGYZÉS ROVATBA FELTÉTLENÜL ÍRJÁK ODA: "ADOMÁNY XY ZENÉSZNEK 2020.(hónap).(nap)-ján ADOTT KARANTÉNKONCERTJÉÉRT".

HARMÓNIA MŰHELY ALAPÍTVÁNY

1136 BUDAPEST, HOLLÁN ERNŐ U.7.

Bank: MKB BANK ZRT

Bankszámla száma: 10300002-10442960-49020012

 

 A koncert élőben nézhető a Harmónia Jazzműhely Facebook oldalán:
https://hu-hu.facebook.com/HarmoniaJazzmuhely

Valamint közvetítjük a MagyarJazz weboldalán is:

 

FOGYASZTÁSI KÉNYSZER NINCS, de van otthon sörből, borból, üdítőből rendes választék – akár minőségi koktél, nyugodtan idd meg. Nem kérünk érte extrát.

 

 További élő koncertek: 

https://magyarjazz.hu/elo-live