fbpx

Jazz koncertek - Jazz Concerts in Hungary

H K Sze Cs P Szo V

Harmónia Jazzműhely bemutatja: Szőke Nikoletta / online koncert

2021. március 11.

A HARMÓNIA JAZZMŰHELY a Budapest Jazz Clubban március 12-én, PÉNTEKEN 17 órai kezdettel bemutatja ONLINE koncert: Szőke Nikoletta

A koncertet itt fogjuk közvetíteni / streaming:

 

 

 

A JÁRVÁNY SÚLYOSBODIK, DE A ZENÉT NEM HAGYJUK MEGHALNI!
A HARMÓNIA JAZZMŰHELY a Budapest Jazz Clubból
MÁRCIUS 12-én, PÉNTEKEN
17.00  órai KEZDETTEL  az
Szőke Nikoletta Brazília hangjai koncerttel  
SAJÁT OTTHONUKBAN ÉS ÉLŐBEN örvendezteti meg a jazzkedvelőket
A HARMÓNIA JAZZMŰHELY ALAPÍTVÁNY FACEBOOK OLDALÁN, AHONNAN A KONCERT KÉSŐBB IS VISSZAJÁTSZHATÓ (A RÉSZLETEKÉRT ÉRDEMES A KÖZLEMÉNY VÉGÉT IS ELOLVASNI)

THE HARMONIA JAZZ WORKSHOP
at the Budapest Jazz Club
WITH A KICK-OFF AT 18.00 GMT
ON FRIDAY, 12th MARCH 2021
WILL BRING TO YOUR OWN HOME THE 
Nikoletta Szőke the Sounds of Brazil

A 2005-ös Montreux Nemzetközi Jazz Fesztiválon a 30 év alatti énekesek világvetélkedőjén első díjat kapott a magyar énekesnő SZŐKE NIKOLETTA, aki a közönségdíjat is elnyerte. Niki egyike azon ritka művésznőknek, akit nem csak a közönség, de a szakma is ajnároz. Kétségkívül ő az egyik legjobb és legnépszerűbb énekesnő ebben az országban. New Yorkban, Berlinben, Londonban és Koppenhágában is koncertezett hatalmas sikerrel, az utóbbi esetben a dán TV is leadta a koncertet. De még nagyobb diadalt aratott Japánban, ahol már az ötödik albuma kel el többezres példányszámban. Budapesten Bobby McFerrinnel duettezett. Emellett a pop világában is kezdi learatni a babérokat. A zongorista hangszerének új csillaga, a kirobbanóan tehetséges FARKAS ZSOLT. Bőgőn Niki férje, BARCZA HORVÁTH JÓZSEF, kiváló bőgősöktől hemzsegő hazánknak is egyik legjobbja játszik. Könnyeden és melodikusan kezeli hangszerét, kíséretben és szólistaként egyaránt lenyűgöző. Dobon  BALOGH LÁSZLÓ mutatja be számottevő tudását.

 

Songstress NIKI SZŐKE is the singing star on the Hungarian jazz scene. She is one of the very few who is not only adored by the audience but by her rivals too. In view of that it’s not surprising that in 2005 she walked away with the first prize and the audience prize from the vocalists’ world competition at the 2005 Montreux International Jazz Festival. She brought the house down in New York, London and especially in Japan where already her fifth album is selling by the thousands! In 2010 she performed with Bobby McFerrin in Budapest. Recently she has made her mark on the pop scene as well. She’ll be accompanied on the piano by the new star of the keyboard, ZSOLT FARKAS. On bass we’ll have Niki’s husband, JÓZSEF HORVÁTH BARCZA one of the best and most interesting players in this country which is teeming anyway with virtuoso bassists. Invaluable support will be given on the drums by BALOGH LÁSZLÓ one of the top exponents of his instrument in Hungary.

 

BELÉPŐJEGY NINCS, MERT A VERŐLEÁNYOK KARANTÉNBAN VANNAK. 

AKIK MEGTEHETIK ÉS SZERETNÉNEK SEGÍTENI A JÁRVÁNY MIATT LEHETETLEN HELYZETBE KERÜLT ZENÉSZEINKEN,  UTALHATNAK TETSZÉS SZERINTI ÖSSZEGET AZ ALÁBBI SZÁMLÁRA, DE A MEGJEGYZÉS ROVATBA FELTÉTLENÜL ÍRJÁK ODA: "ADOMÁNY XY ZENÉSZNEK 2020.(hónap).(nap)-ján ADOTT KARANTÉNKONCERTJÉÉRT".

HARMÓNIA MŰHELY ALAPÍTVÁNY
1136 BUDAPEST, HOLLÁN ERNŐ U.7.
Bank: MKB BANK ZRT
Bankszámla száma: 10300002-10442960-49020012

A koncert élőben nézhető a Harmónia Jazzműhely Facebook oldalán / watch the concert here:
https://hu-hu.facebook.com/HarmoniaJazzmuhely

Valamint közvetítjük a MagyarJazz weboldalán is / and  those who don’t like Facebook, at:
https://magyarjazz.hu

 

 

Fotó: Szőke Niki