×

Úgy tűnik, hogy nem engedélyezte a cookie-k fogadását a böngészőjében. Nem tudja telepíteni az alkalmazást, ha ez a funkció letiltott. Emellett probléma merülhet föl a kiszolgáló session.save_path beállításával is. Ha ez az eset áll fönn, és ha ezt nem tudja saját maga ellenőrizni vagy javítani, akkor forduljon tárhelyszolgáltatójához,.

Az iCagenda nem tud betöltődni a következő ok(ok) miatt:

  • iC Könyvtár nincs telepítve vagy nincs betöltve.
Kérlek, ellenőrizd, hogy az iC Könyvtár és az iC Könyvtár rendszer beépülő telepítve és engedélyezve van.

Új album Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint zenekarától

Written by 2022. augusztus 04.

Szeptemberben jelenik meg a két magyar zenész, két belga zenésszel közös albuma About Time címmel.

A lemezhez már egy videó is készült, hogy a rajongóknak kis támpontot adjanak, milyen zenei anyagra számítsanak. Az album bemutatója a Müpában lesz november végén.

 „Dalainkban jelen időben meséljük el a történeteinket arról, ahogy megéljük ezt a kort és a saját életszakaszainkat. Emellett nagyon erősen azt érezzük, eljött az ideje bizonyos dolgoknak, egyfajta tudatosságnak, és odafordulásnak a szűk és tág környezetünk felé. Eljött az ideje, hogy kilépjünk a biztonságos buborékunkból, és tudatosabban tekintsünk a világra, a közös jövőnkre. Még ha úgy is tűnik, a dolgok folyását nem tudjuk megváltoztatni, akkor is hűek maradhatunk az értékeinkhez, és akcióba lendülhetünk a számunkra fontos dolgokért” – emeli ki a dal kapcsán Bálint és Veronika.

 

Fotó: YT

 

Jazz koncertek - Jazz Concerts in Hungary

A modult nem lehet betölteni.
Kérlek ellenőrizd a figyelmeztető üzenetet.
© 2019-24 MagyarJazz / Jazz.hu szakmai jazzportál, szeretett műfajunk, a JAZZ szolgálatában. All Rights Reserved. • Készítette és kiadásért felelős személy: Irk Réka • Kiadó: Jazzponthu Kulturális Alapítvány • 1122 Budapest, Maros u. 28. • Adószám: 19345684-1-43
Az alapítványnak adományt az alábbi bankszámlára köszönettel fogadjuk: 10700770-73692180-51100005